Начало
Мароко през обектива на Spooner
19.01.2011 г.
Публикувано в 20 Снимки
от: spooner.ru
|
фотограф: Spooner
Роден и израсъл в Москва. Обичащ музика от детството си, представеният днес фотограф, предпочел да остане анонимен, получава образование в специалност „Звукорежисура”, което се превръща и в негова професия. В останалото време е ангажиран в областта на туризма, което му позволява да пътува до най-отдалечените части на Русия (Алтай, Курилските острови, Камчатка…) и до много други страни по света. Въпреки, че фотографията за него е хоби, той сътрудничи със списания и туристически фирми, за които изпраща снимки от цял свят. Съгласи се да сподели впечатленията си от свое пътуване до Мароко с всички Магелани.
прочети повече
 
Kakslauttanen - уникален хотел във Финландия
18.01.2011 г.
Публикувано в Любопитно
от: kakslauttanen.fi/en/
|
фотограф: Kakslauttanen
Хотел Kakslauttanen предлага незабравими преживявания на желащите да посетят Лапландия
прочети повече
 
10 предложения за романтичен меден месец
18.01.2011 г.
Публикувано в Топ 10
от: www.flickr.com
|
фотограф: Ed Yourdon
Всички искаме медения ни месец да е специален, уникален и незабравим. Но как и къде да изразите любовна си, непосредствено след като сте казали голямото „Да”? В тропиците, в дивата пустиня или в някой град.... Всъщност уникална рецепта за изключително пътешествие с любимия човек не съществува, всеки би избрал според личните си предпочитания. Предлагам Ви списък с някой от най-романтичните кътчета на земята, които да Ви дадат идея къде да създадете безценни спомени за цял живот
прочети повече
 
Изригването на Ейяфятлайокутъл, запечатано от обектива на Örvar Þorgeirsson
17.01.2011 г.
Публикувано в 20 Снимки
от: www.flickr.com
|
фотограф: Örvar Atli Þorgeirsson
Рубриката започва със снимка по-малко - 19 броя, всички дело на Örvar Þorgeirsson. Любител на планинските приключения още от юношеските си години. По време на многобройните си обиколки из планините и дебрите на дивата природа на Исландия, фотографът бива обладан от мисълта да завладее суровата и неподправена красота на местата, които посетил. През годините той успял да улови и запечата с обектива на камерата си най-дивите кътчета на Исландия - от безкрайния летен арктически залез до вдъхновяващите проявления на зимното северно сияние. Снимките му от изригването на Ейяфятлайокутъл са публикувани във вестниците Daily Telegraph, The Sun, Daily Mail, Daily Express, Independent, Scotish Daily Record и други.
прочети повече
 
10-те най-красиви моста в света
17.01.2011 г.
Публикувано в Топ 10
от: www.flickr.com
|
фотограф: Diana
Класация на 10-те най-красиви моста в света
прочети повече