Начало
Kakslauttanen - уникален хотел във Финландия
18.01.2011 г.
Публикувано в Любопитно
от: kakslauttanen.fi/en/
|
фотограф: Kakslauttanen
Хотел Kakslauttanen предлага незабравими преживявания на желащите да посетят Лапландия
прочети повече
 
10 предложения за романтичен меден месец
18.01.2011 г.
Публикувано в Топ 10
от: www.flickr.com
|
фотограф: Ed Yourdon
Всички искаме медения ни месец да е специален, уникален и незабравим. Но как и къде да изразите любовна си, непосредствено след като сте казали голямото „Да”? В тропиците, в дивата пустиня или в някой град.... Всъщност уникална рецепта за изключително пътешествие с любимия човек не съществува, всеки би избрал според личните си предпочитания. Предлагам Ви списък с някой от най-романтичните кътчета на земята, които да Ви дадат идея къде да създадете безценни спомени за цял живот
прочети повече
 
Изригването на Ейяфятлайокутъл, запечатано от обектива на Örvar Þorgeirsson
17.01.2011 г.
Публикувано в 20 Снимки
от: www.flickr.com
|
фотограф: Örvar Atli Þorgeirsson
Рубриката започва със снимка по-малко - 19 броя, всички дело на Örvar Þorgeirsson. Любител на планинските приключения още от юношеските си години. По време на многобройните си обиколки из планините и дебрите на дивата природа на Исландия, фотографът бива обладан от мисълта да завладее суровата и неподправена красота на местата, които посетил. През годините той успял да улови и запечата с обектива на камерата си най-дивите кътчета на Исландия - от безкрайния летен арктически залез до вдъхновяващите проявления на зимното северно сияние. Снимките му от изригването на Ейяфятлайокутъл са публикувани във вестниците Daily Telegraph, The Sun, Daily Mail, Daily Express, Independent, Scotish Daily Record и други.
прочети повече
 
10-те най-красиви моста в света
17.01.2011 г.
Публикувано в Топ 10
от: www.flickr.com
|
фотограф: Diana
Класация на 10-те най-красиви моста в света
прочети повече
 
За Венеция, карнавалa и изкуството да носиш маска
17.01.2011 г.
Публикувано в Любопитно
от: www.flickr.com
|
фотограф: neiljs
За първи път карнавалът във Венеция (Carnevale Di Venezia in Italian) е описан през 1268 година. Днес по традиция празненствата продължават до вторник преди Пепелната сряда (първия ден от великденските пости).
прочети повече