Начало
Светът през погледа на Dario Endara
26.01.2011 г.
Публикувано в 20 Снимки
от: www.darioendara.com
|
фотограф: Dario Endara
Dario Endara е фотограф с еквадорски корени, роден и израсъл в САЩ. Започнал да снима преди седем години и оттогава не може да се спре. За късно откритата си любов към фотографията разказва интересна история...
прочети повече
 
Остров Малта
25.01.2011 г.
Публикувано в Почти Полезно
от: www.flickr.com
|
фотограф: Javier Losa
Република Малта е островна държава, разположена върху архипелаг в центъра на Средиземно море. Съставена е от три населени (Малта, Гозо и Комино) и три необитаеми (Коминото, Филфла и Свети Павел) острова, като общото им население е около 400,000 души. Архипелагът се намира на 93 км южно от Сицилия и на 288 км от Северна Африка.
прочети повече
 
Важните при пътуването - травел джаджи
24.01.2011 г.
Публикувано в Топ 10
от: www.flickr.com
|
фотограф: im Snell
Чакали сте месеци и най-накрая идва времето за мечтаното пътуване. Седмица по-рано правите списък на всички необходими неща, които да вземете в куфара - дрехи за топло и студено, тоалетни принадлежности, най-малко два чифта обувки, камера.... Екскурзията е неповторима, всичко върви по план - идилия. Не знам дали аз съм кърък, може и с вас да се е случвало, но винаги идва един момент (особено при по-дългите пътувания), в който няма как да не се ядосате за нещо липсващо в иначе старателно подредения куфар. Предлагам ви кратък списък от 10 джаджи, които не трябва да забравяте. Идеални са за подарък и ако половинката ви е травъл маниак
прочети повече
 
Каменни гиганти от остров на края на света
23.01.2011 г.
Публикувано в Почти Полезно
от: www.flickr.com
|
фотограф: Karen Corby
Най-отдалеченото населено място, най-мистериозното, едно от най-известните за археолозите и въпреки това - най-рядко посещаваното. Най-най-най – това е Великденският остров.
прочети повече
 
Виетнам през обектива на Sinue Serra
22.01.2011 г.
Публикувано в 20 Снимки
от: www.sinueserra.com
|
фотограф: Sinue Serra
Sinue Serra е италиански независим фотограф със седалище в Барселона. Специалността му е травел фотографията, а днес предлага на всички Магелани своя поглед върху Виетнам.
прочети повече