20 Снимки
Красотата на залеза
31.01.2011 г.
Публикувано в 20 Снимки
от: www.flickr.com
|
фотограф: ames 'DAN' O'Donnell
20 красиви фотографии на залязващото слънце
прочети повече
 
Светът през погледа на Dario Endara
26.01.2011 г.
Публикувано в 20 Снимки
от: www.darioendara.com
|
фотограф: Dario Endara
Dario Endara е фотограф с еквадорски корени, роден и израсъл в САЩ. Започнал да снима преди седем години и оттогава не може да се спре. За късно откритата си любов към фотографията разказва интересна история...
прочети повече
 
Виетнам през обектива на Sinue Serra
22.01.2011 г.
Публикувано в 20 Снимки
от: www.sinueserra.com
|
фотограф: Sinue Serra
Sinue Serra е италиански независим фотограф със седалище в Барселона. Специалността му е травел фотографията, а днес предлага на всички Магелани своя поглед върху Виетнам.
прочети повече
 
Рим в HDR формат
21.01.2011 г.
Публикувано в 20 Снимки
от: www.flickr.com
|
фотограф: Javier Losa
High Dynamic Range или HDR е дигитална фотографска техника, при която няколко експонации на една и съща сцена се напластяват една върху друга и се сливат чрез използването на софтуер за редактиране на изображения. Използва се за създаване на по-реалистичен образ или драматичен ефект. Така комбинираните експозиции показват по-широка гама от тонални стойности, отколкото заснетите от цифрова камера в едно изображение.
прочети повече
 
Светът през погледа на Sergio Pitamitz
20.01.2011 г.
Публикувано в 20 Снимки
от: stock.pitamitz.com
|
фотограф: Sergio Pitamitz
Днес на гости на Магелан е един от най-известните фотографи-пътешественици Sergio Pitamitz. Роден през 1968 г. в Милано (Италия), той показва силен интерес към фотографията още от дете. Увлечението му по чужди култури и любовта му към пътешествията го подтикват да започне работа по задания на италиански списания за пътуване през 1993 година, за които изпраща репортажи, кръстосвайки цял свят.
прочети повече