20 Снимки
Париж - класическа приказка без край
06.03.2015 г.
Публикувано в 20 Снимки
от: www.flickr.com
|
фотограф: A.G. photographe
От разходките с корабче по Сена под звуците на шансоните, през величествените архитектурни конструкции, до малките кокетни кафенета, Париж е не само най-яркият символ на Франция, но и на любовта. Определян от мнозина като най-романтичния град и класически избор за прекарване на меден месец, Париж е от онези дестинации, които човек трябва да посети поне веднъж в живота си.
прочети повече
 
Калифорния през обектива на John Wood
20.08.2011 г.
Публикувано в 20 Снимки
от: www.flickr.com
|
фотограф: John Wood
Калифорния - море, слънце, плажове, голи мадами... Така я виждам аз, Холивуд ще да е виновен. Представям ви я през погледа на John Wood, който определено е по-различен и доста по-артистичен от моя. Но и как да бъде иначе - Джон излиза да тича в ранни зори, докато аз изгрев не съм виждал сигурно от шести клас
прочети повече
 
Просто Андрей
03.07.2011 г.
Публикувано в 20 Снимки
от: andrey-andreev.com
|
фотограф: Андрей Андреев
„Задъхваш се. И мислиш. Няма спиране. До края на света”
прочети повече
 
Европа в черно
02.07.2011 г.
Публикувано в 20 Снимки
от: vanja.gavric.org
|
фотограф: Vanja Gavrić
Черно и бяло. Или сиво по-скоро, в милион нюанси. Седя и ги гледам, опитвам се да отгатна цветовете. Очите, уж е точно за тях работа, а са безпомощни. Въображение трябва и мисъл бърза. И оживява, по-истинска даже, пък в черно.
прочети повече
 
Албена и Кипър
27.06.2011 г.
Публикувано в 20 Снимки
от: photo-forum.net
|
фотограф: Албена Маркова
Помня, макар и да бе отдавна, имах възможност да отида до остров Кипър. Бях в Атина, разполагах с много дни за губене, пък и пари имах (а като гръцки студент и големи намаления ползвах). Махнах с ръка – „Ехеее, цялото време на света е пред мен, друг път ще се възползвам”. Да, ама не!
прочети повече